Destinationer

Rio & Ilha Grande

Den här resan börjar med 4 nätter i Rio de Janeiro där ni får uppleva pulsen och sambastämningen. Resan avslutas på den natursköna ön Ilha Grande som är belägen 100 km från Rio de Janeiro.

Rio de Janeiro är förmodligen en av världens vackraste städer. Skönheten kommer från de naturliga tropiska omgivningarna där berg, regnskog, strand, laguner och det sydliga Atlanthavet möts. Är du ute efter lata dagar på stranden så finns Copacabana och Ipanema - bland de mest kända stränderna i världen.
 Nattlivet i Rio de Janeiro står aldrig still, det finns många restauranger längs Copacabana och Ipanema, upplysta strandpromenader och massa nattklubbar.
Brasilien är känt för sina karnevaler och den mest kända äger rum i Rio de Janeiro. Här får man uppleva karnevalen med parader på gatorna, klubbfester och sambatävlingar i karnevaldromen.

Ilha Grande är en ö belägen 100 km från Rio de Janeiro och betraktas, med sina gröna berg och vackra kust, som den mest anmärkningsvärda attraktionen i regionen. Här finns hundratals små stränder, vattenfall, floder och tropisk vegetation. Genom hela ön finns det vandringsleder som binder samman byarna med de pittoreska stränderna.
I huvudbyn, Vila do Abrâo finns de flesta hotellen, restauranger och barer. här går det även dagliga båtar till Angra dos Reis och Mangaratiba.

Boka din resa till Brasilien med oss. Vi hittar de billiga
flygbiljetterna. Vi skräddarsyr din resa, ordnar med hotell, transfer
och i övrigt vad du önskar i tillägg och arrangemang.
Vi ger dig råd att resa bättre.

Fakta Ilha Grande

I närheten
Rio de Janeiro och Búzios
   
Att göra
Sol och bad, shopping, snorkling, surfing och bergsvandring
  
Rekommenderas/Sevärdheter
Vila do Abrão, Candido Mendes, Papagaio Peak, Feticeira Waterfall

Kontakta oss för priser och aktuella erbjudanden

.

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.


Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
10
22
Visa alla flygkampanjer

THAI Business

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig