Destinationer

Costa Rica

Costa Rica

Välkommen till Costa Rica! Här möts du av en välkomnande kultur, paradisstränder och en helt fantastisk natur fylld med ett spännande djurliv i världsklass! Vår vision är att du som resenär ska kunna besöka detta fantastiska land, ta del av den storslagna naturen och de många äventyren som erbjuds - samtidigt som du kan ha en lång och skön sol- och badsemester.

Våra resor till Costa Rica

Med våra resor till Costa Rica får du arrangerade resor med svenska guider på plats, ett tryggt och bekvämt sätt att resa bättre och uppleva detta fantastiska land.

Vi kan som enda svenska researrangör erbjuda paketresor till Playa Flamingo. Här bor du på vårt 4-stjärniga Beach resort hotel, direkt på den kritvita Stillahavsstranden med sitt turkosfärgade vatten, en garanterad trängselfri plats,
Inte en droppe regn från december till maj, 33 grader varmt och skinande sol - kan det bli bättre?

Våra svenska reseledare är bosatta i Costa Rica och med all kunskap de har hjälper de dig att hitta de bästa upplevelserna, vulkaner, regnskog och ett storslaget djurliv. För den aktive finns golf, dykning, surfing, rafting, ridning, canopy samt mycket mer.

Om inte någon av våra paketresor stämmer med din planering hjälper vi gärna till att boka din individuella resa. Vi kan då hjälpa dig att skräddarsy din Costa Ricasemester. Vi har med våra olika samarbetspartners erfarenhet och goda möjligheter att skräddarsy just DIN perfekta semesterupplevelse efter behov! Vi ordnar med hotell, transporter, inrikesflyg, utflykter, guidning m.m.
Välkomna till vårt eget lilla paradis!

Fakta Costa Rica

Antal invånare
4 755 234

Yta
51 000 km²

Huvudstad
San Jose med 1,515 miljoner invånare

Valuta
Costaricansk Colón (CRC)

Språk
Spanska och engelska

Varför Costa Rica
Klimat och restid
Praktisk fakta
Områdes info
Våra paket

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
09
17
Visa alla flygkampanjer

Jul & Nyårsresor

THAI Business

THAI - Summer Promo

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig