Destinationer

Äventyr och Stilla havet

I Resan Äventyr och Stilla havet får ni en upplevelse resa med Costa Ricas regnskog och en underbar avkoppling på strand allt i samma resa.

Dag 1: Välkommen till Costa Rica
Upphämtning på flygplatsen i San Jose  och transfer till hotellet Orquideas inn, 15 min från flygplatsen där ni övernattar.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 2: San Jose till Tortuguero
Denna dag så får ni en spännande tur till magiska Tortuguero på den Karibiska sidan. Namnet kommer från att detta är ett tillhåll för mängder med sköldpaddor. Tortuguero ligger inbäddat i ett mycket grönt kanallandskap.

Måltider inkluderade: Frukost, Lunch, Middag

Dag 3: Tortuguero
Idag har ni möjlighet att åka på en berikande kanalbåtstur, besöka Tortuguero stad eller ta en hike i den djupa regnskogen för att se olika djurarter och växter. Vill ni kan ni koppla av vid poolen med en svalkande drink och bara njuta av ledigheten.

Måltider inkluderade: Frukost, Lunch, Middag

Dag 4 : Tortuguero till Arenal
Efter frukost åker vi igenom ett underbart landskap på vår färd mot den mäktiga vulkanen Arenal som är den mest aktiva vulkanen i hela landet. Väl framme vid hotellet Montereal så har ni eftermiddagen fri att ströva omkring i den underbara tropiska trädgården eller ta en tur in i den lilla byn La Fortuna.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 5: Vulkanen Arenal
Denna dag är full av möjligheter, ifrån hotellet kan ni välja bland massor av hel och halvdagsutflykter som canopy (linbana),  besöka det magnifika vattenfallet i La Fortuna, ta en guidad tur runt vulkanen eller bada i någon av de mineraliska källorna som är uppvärmda av vulkanen.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 6: Arenal-Monteverde molnregnskog
Efter frukost så tar vi och beger oss med buss till Monteverdes regnskog och hotellet Heliconia. Väl framme så kommer ni att få njuta av en otrolig natur, Monteverde har 2500 olika sorters växter varav 490 är orkideer. Här är det inte ovanligt att ni får se en kolibri när ni är ute i trädgården eller på någon utflykt.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 7: Monteverde
Idag har ni chansen att bland annat pröva på landets längsta canopy, eller linbana som vi säger i Sverige. Den här linbanan är byggd i trädtopparna över dalgångarna mitt i Monteverdes regnskog, den längsta linan är ca 700m lång. Man kan även beskåda naturen genom att ta en guidad tur på hängbroar genom regnskogen, varför inte rida en tur och sen besöka fjärlisträdgården? 

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 8: Monteverde - Manuel Antonio
Nu åker vi vidare till den vackra byn Manuel Antonio och dess underbara strand. Byn börjar uppe på ett berg och sträcker sig ner i en lummig dal längst med den långa stranden och slutar vid entrén till Manuel Antonios nationalpark. Så här behöver du aldrig vara rastlös, om stranden och surfen inte gör dig trött kan du alltid ta på dig skorna och ta en promenad i nationalparken.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 9-13: Manuel Antonio
Heldagar för att slappa eller göra fler utflykter. Besök Manuel Antonios nationalpark, ta en mangrovetur, slappa på stränderna, fiska, dyka eller surfa är bara några av aktiviteterna här. Valet är ditt!

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 13: Manuel Antonio - San Jose
Efter frukost åker vi tillbaka till San Jose där ni har eftermiddagen för shopping, stadstur, museer eller någon utflykt.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 14: Hemresa
Transfer till Juan Santamaria International Airport för att flyga hem till Sverige. Hej då Costa Rica.

Fakta Costa Rica

Antal invånare.
4 100 000

Yta:
51 100 km²

Huvudstad:
San Jose´

Valuta:
Costaricansk Colón (CRC)

Språk:
Spanska

Flyg:
Flygtillkommer på denna resa

 

Pris från: 13 485 kr per person

Trebäddsrum från: Sek 13 485 kr p/person. 3 personer som delar rum
Tvåbäddsrum från: Sek 16 020 kr p/person.

Priserna gäller för 14 dagar enligt program. Flyg till Costa Rica tillkommer.

Kontakta oss för exakta priser för din resperiod.

 

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.


Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
09
16
Visa alla flygkampanjer

Jul & Nyårsresor

THAI Business

THAI - Summer Promo

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig