Destinationer

Yogaretreat på Bali

Följ med på en magisk yogaresa till Bali – en av de allra vackraste och mest andliga platserna på vår jord. Tio dagar att bara vara, njuta av den underbara miljön och till att fördjupa din egen yogapraktik. För tredje året i rad så reser vi tillbaka till Gudarnas Ö och det fantastiska retreatet Shambala Gatherings.

Vi bor på det sagolikt vackra Shambala Gatherings på Balis nordöstra kust. Ett vänligt och vackert ställe som vi har helt för oss själva. Maten är vällagad och nyttig vegetarisk mat och sådan att magen blir alldeles lycklig.

Vi yogar och mediterar två gånger per dag i ett eget yogatempel. Mellan passen finns gott om tid att bara vara, utforska omgivningarna med utflykter till regnskogen, kaffeplantager, tempel och marknader. Vi bor just vid havet så kanske räcker det att bara gå utmed stranden och se när delfinerna leker eller ligga ute och snorkla på korallrevet. På Shambala Gatherings finns också ett fantastiskt spa med duktiga massageterapeuter där du kan njuta av underbara behandlingar.

En av dagarna åker vi på en heldagsutflykt till en av Balis mest andliga platser vid ett vattenfall i regnskogen. Sista dagen tillbringar vi i Ubud, alla yogisars (och surfares) favoritstad. För att allt ska flyta så smidigt som möjligt samarbetar vi med Odenresor, som är researrangörer, och med lokala personer på ön som hjälper oss att tipsa om smultronställen.

Yogan leds av de två erfarna yogalärarna Malin Svanholm och Annaf Åhlgren och kommer bestå av både dynamiska hatha yogapass, meditationer och yin yoga såväl som restorative yoga och yoga nidra.

Malin och Annaf har jobbat tillsammans under många år och lett kurser, workshops och retreat tillsammans i Sverige och på Bali. San Kalpa-retreat, fullmåneyoga och Yogacamp är några av deras tidigare uppskattade yogaretreats. Du kan läsa mer om Annaf på www.annafahlgren.se och om Malin på www.happydancing.se

Fakta om Bondalem, Bali

Antal Invånare
Liten traditionell fiskeby

I närheten
Havet är alldeles utanför dörren, den lokala marknaden 10 minuters promenad bort. I närheten finns också tempel att besöka, ett fantastiskt vattenfall, vulkaniska berg och regnskog

Att göra
Morgon och kväll yogar och mediterar vi i eget tempel. Mellan yogapassen finns gott om egen tid för sol och bad, underbara massagebehandlingar, snorkling vid korallrevet, dykning, paddling, marknadsbesök, regnskogsutflykter, delfinturer, tempelbesök eller att bara ta det lugnt och göra ingenting.

Rekommenderas/Sevärdheter
Den lokala marknaden, liksom tempel och andra sevärdheter finns på promenadavstånd. Tillsammans gör vi en heldagsutflykt till ett heligt vattenfall i regnskogen och får vara med om traditionella ceremonier och meditationer på vägen dit. Sista dagen tillbringar vi i Ubud, alla yogisars och surfares favoritstad.  Aktiviteter som du kan utforska på egen hand kan du läsa mer om på vårt hotells hemsida: www.baliseminars.com

Resa 9Nov17-20Nov17 Paketpris 18 000 kr

I detta ingår:
- Del i dubbelrum (Tillägg för enkelrum).
- Full pension med tre mål om dagen.
- Frukt, Te och vatten hela dagen.
- Yoga med meditation morgon och kväll med Anna F och Malin.
- En heldagsutflykt med meditation vid vattenfall i djungeln.
- Utflykt till Ubud.

Tillkommer:
Flyg till Bali

Transfer mellan flygplats och hotell.
Dricks till personalen för vårt hotell.
Utflykter (utöver den gemensamma till vattenfallet)
Mat i Ubud.
Massagebehandlingar

Anmälan görs till anna@gomobileyoga.se

Omgående slutbetalning.

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.


Lars

Din expert på resor
031-743 43 80
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig

Fler paket i Indonesien

Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
18
06
18
Visa alla flygkampanjer

Jul & Nyårsresor

THAI Kampanj

THAI Kampanj - Low

Nyhetsbrev

Per

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig