Destinationer

Kryssningar

Kryssningar

Varför kryssningar? Att kryssa ger dig en semester och upplevelser i världsklass. Kryssning är ett av de säkraste sätten att resa och du får nya upplevelser var dag när du vaknar upp till en ny destination.

Kryssning passar alla generation och detta tillsammans med den höga standarden på allt från service, mat & dryck till det stora utbudet av underhållning och aktiviteter gör att kryssning är en oslagbar reseform. Att ena dagen ligga i solstol, för att nästa dag shoppa i storstan och dag tre har möjlighet att guidas och bese historiska monument är en svårslagen kombination.
Rederierna har satsat stort på kvalitet och innovation de senaste 10-15 åren så att fartyg och kryssning kan erbjuda resmål, miljö, mat, dryck och aktiviteter av högsta klass. Faktum är att kryssning är den just nu den snabbast växande semesterformen och att nio av tio som kryssat avser att kryssa igen. 

Här via vår bokningsmodul kan du välja och vraka bland många av världens rederier och alla deras kryssningar. Vill du läsa mer om respektive rederi eller du redan bestämt dig för vilket rederi som du vill kryssa så väljer du någon av rederiflikarna för bokning av önskat rederi.

SÖK DIN DRÖMKRYSSNING HÄR!

Våra paket

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
10
22
Visa alla flygkampanjer

THAI Business

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig