Destinationer

Maldiverna

Maldiverna

Ögruppen Maldiverna i Indiska Oceanen består av idylliska korallöar, vissa är endast några kvadratmeter stora och omgivna av korallrev. De flesta hotellen ligger på de olika öarna och smälter in i det vackra landskapet.

Drömresa till Maldiverna

Boka din resa till Maldiverna med oss. Vi erbjuder de billigaste tillgängliga flyg - och hotellpriser. Vi ger dig de bästa råden och en god service!

Maldiverna bjuder på vita stränder, klarblå himmel och ett härligt turkost vatten. För många par är Maldiverna en drömdestination som uppfyller alla kriterier för en romantisk semester; exotiskt, vackert, behagligt väder, lyxiga hotellanläggningar, bra service och avkoppling. Här finns ett fantastiskt färgsprakande undervattensvärld för bästa dykning och snorkling upplevelse.
För dig som söker efter paradisstränder med exotiska palmer och fantastisk dykning är en resa till Maldiverna det perfekta valet.

Fakta Maldiverna

Antal invånare
359 008
 
Yta

298 km²

Huvudstad

Malé
 
Valuta

Rufiyah (RF)

Språk

Dhivehi

Våra paket

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
03
22
Visa alla flygkampanjer

Jul & Nyårsresor

THAI - Kampanj!

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig