Destinationer

Mauritius

Mauritius

Mauritius erbjuder turkost vatten, vita sandstränder, fantastiska korallrev, gröna bergstoppar och en vänlig atmosfär. Ön är ett paradis för de som gillar vattensporter, dykning och golf.

Fantastiska resor till Mauritius!

Vi har konstaterat att vi ofta ha de billigaste flygresorna och hotellen till Mauritius.

Kontakta mig - förfrågan!

EARLY BIRD OCH RABATTER VID BOKNING!

Vi har just nu otroligt många olika erbjudanden med bra rabatter och Early Bird koncept på de hotell som vi presenterar på vår hemsida. Rabatter från 20 % till 45 %.
För er som planerar Honeymoon, giftermål, förnya era löften eller har bröllopsjubileum att fira så finns det en mängd bra och förmånliga tilläggserbjudanden. Det tycker vi är extra kul att kunna bjuda på - mindre kostnader för er och mer över till att fira och glädjas över bröllop eller jubileum.

Vår sida visar av några av våra speciellt utvalda hotell. Vi kan med våra samarbetspartners förstås erbjuda ett mycket större urval av hotell än det du ser på vår hemsida.

Till priser som ofta ligger lägre än vad du själv kan boka på nätet.

Så kontakta oss – Ring oss på 08 – 654 19 00 eller skicka oss en förfrågan – och du kommer bli glatt överraskad!

Mauritius - är en ö väl värd att utforska. Åk till Pamplemousse som är känd för sin fantastika botaniska trädgård med vackra jättenäckrosor. Missa inte den livliga huvudstaden Port Louis och upplev folklivet, myllrande basarer och marknader med exotiska frukter, blommor, grönsaker och kryddor.

Mauritius är en liten ö med inslag från afrikanskt, asiatisk, brittisk, fransk, kreolsk och indisk kultur vilket gett ön en spännande matkultur. Avsluta gärna dagen på någon av öns många gourmetrestauranger.

Våra hotell erbjuder halvpension med flera restauranger, spa, vattensporter, aktiviteter och golf, allt för den ultimata semesterupplevelsen.

Så boka din resa till Mauritius med oss! Vi hjälper er skapa er drömresa. Vi skräddarsyr er resa, med hotell, transfer, önskade utflykter och arrangemang. Till priser som du blir glad över!

Fakta Mauritius

Antal invånare:
1 270 000

Yta:
2040 km²

Huvudstad:
Port Louis (ca 150.000 invånare)

Valuta:
Mauritisk rupie (MUR)

Språk:
Engelska

Våra paket

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
03
22
Visa alla flygkampanjer

Jul & Nyårsresor

THAI - Kampanj!

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig