Destinationer

Merville Beach

En vänlig och autentisk resort som ligger på en privat vit sandstrand mindre än 2 km från Grand Baie på Mauritius nordkust. Mauritius norra kust är idealisk för par, vänner och familjer som söker en semester med många alternativ.

Kontakta mig - förfrågan!

Kontakta oss om Early Bird och Rabatter

Vi har just nu otroligt många olika erbjudanden med bra rabatter och Early Bird koncept på de hotell som vi presenterar på vår hemsida. Rabatter från 20 % till 45 % och online garanti!

Om hotellet

Oavsett om du vill koppla av och njuta av en avslappnad dag på stranden eller utforska de livliga små städerna på norra kusten, kommer Merville Beach inte att göra dig besviken. 

Här finns en utomhuspool med utsikt över lagunen och restaurange som serverar internationella rätter och har en terrass som omges av tropiska trädgårdar. Hotel Merville Beach Resort har också en utomhusbar med panoramautsikt.

Rummen på Merville Beach Resort är alla ljusa och luftkonditionerade med moderna möbler. De är utrustade med TV och minibar. Vissa har stenväggar och traditionellt halmtak.

Här kan du njuta av en avslappnande massage i hotellets spa eller spela tennis på den belysta banan. Andra aktiviteter som erbjuds är kajakpaddling, vindsurfing och snorkling.

Merville Beach Resort ligger mindre än 15 minuters promenad från många restauranger och shopping. 

 

Fakta Mauritius

I närheten
Madagaskar och Reunion

Att göra
Sol och bad, snorkling/dykning, golf, katamaransegling, vindsurfing, djuphavsfiske, shopping och nationalparker.

Rekommenderas/Sevärdheter
Huvudstaden Port Louis, Pamplemousse, Ile aux Cerfs, Ile aux Aigrettes.

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.


Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
10
22
Visa alla flygkampanjer

THAI Business

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig