Destinationer

Kapstaden, Winelands och Kruger Parken

Dag 1
Vid ankomst till Kapstadens flygplats, möts du av vår lokala representant som ger dig dina resedokument och hjälper dig att hämta ut din hyrbil. I Gardens (5 minuter från stadens centrum), vid foten av Taffelberget, ligger ditt första hotell Welgelegen.

Dag 2-3
Dagar för att njuta av omgivningen. Med Taffelberget och Atlanten med en rad fina stränder, inkluderar attraktioner runt Kapstaden den livliga hamnen Victoria & Alfred Waterfront, berömda botaniska trädgården Kirstenbosch, Godahoppsuddens naturreservat, och Robben Island.  
Dag 4
Frukost på hotellet följt av utcheckning. Du tar sikte på Cape Winelands och nästa pensionat, Lavender Farm Guest House.

Dag 5
Tid för att njuta av omgivningen. Oavsett om det är dess storslagna natur, dess rika kulturarv och dess världsberömda viner, är Winelands regionen synonymt med allt det bästa som Kapstaden har att erbjuda. 

Dag 6
Frukost på hotellet följt av utcheckning. Därefter åker du tillbaka till Cape Town Flygplats för att lämna tillbaka bilen och incheckning för ditt flyg till Hoedspruit Flygplats. (Flyg betalas själv). Vid anländandet till Hoedspruit airport, välkomnas du och körs till nästa hotell.

Dag 7 -8
Dagar på Kapama för att njuta av aktiviteterna som finns. Två dagliga reservatsutflykter erbjuds och ingår i priset. Tillsammans med en kunnig områdesskötare och spårare, kan du räkna med att få stöta på en mängd olika djur-och fågelarter under reservatsutflyckter. Eftersom detta är ett Big Five reservat, är det möjligt att få se både lejon, leopard, elefant, noshörning och buffel under safari i Kapama Private Game Reserve.

Dag 9
Tidig morgonutflykt följd av frukost och utcheckning. Därefter hämtas och skjutsas du till Hoedspruit Flygplats.

 

 

Viktig information

Inkluderat:
Boende
Dag 1 - Dag 4 Welgelegen Guest House i ett Superior Room (Boende och frukost)
Dag 4 - Dag 6 Lavender Farm Guest House i ett Manor Room (Boende och frukost)
Dag 6 - Dag 9 Kapama Buffalo Camp i ett tält (helpension exklusive dryck)

Bilhyrning
Dag 1 - Dag 6 Car Rental Group C (Toyota Corolla 1.6 eller liknande)

Tillägg:
Dag 1 - Välkomnande och hjälp vid ankomst till flygplatsen
Inte inkluderat:
- Flyg
- Mat och dryck som inte nämnts ovan
- Dricks
- Reseförsäkring
- Visa eller vaccination

 

In- och utresebestämmelser Sydafrika

 

 

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.


Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
10
22
Visa alla flygkampanjer

THAI Business

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig