Destinationer

Bangkok

Välkommen till Bangkok, Krungthep, änglarnas stad som den kallas i folkmun. Att göra ett stopp i Bangkok är ett måste, innan du reser vidare till andra delar av Thailand!

Bangkok är en modern, spännande, vibrerande och sofistikerad stad där skyskraporna ligger sida vid sida om de historiska templen. I Bangkok råder en kontrast mellan gammalt och nytt och skapar en harmoni mellan det förflutna. Upplev en kanaltur längs floden Chao Phraya, China Town, The Grand Palace, Siam Niramit eller varför inte unna dig en spabehandling med traditionell thaimassage. Glöm inte shoppingen som är rena paradiset, med bra kvalitet till ett förmånligt pris i färgsprakande och fascinerande Bangkok. Kombinera storstaden Bangkok med sol och baddestinationer som Hua Hin, Koh Samet, Phuket, Krabi, med flera eller med gröna Chiang Mai.

Startpaket i Bangkok
DAG 1 - ANKOMST TILL BANGKOK
Transfer från Bangkoks flygplats till utvalt hotell. Resten av dagen på egen hand för att upptäcka staden.

DAG 2 - BÅTUTFLYKT GENOM BANGKOKS GAMLA DELAR
Idag åker ni på båtutflykt genom Bangkoks gamla delar mellan 8-14.00. Lunch, transporter, engelsktalande guide och inträdesavgifter ingår.
Från hotellet åker ni till Chao Phraya River och därifrån åker man vidare med den lokala expressbåten till Nontaburi Pier. Därefter åker man speedbåt till Bang Yai, håll i hatten! 

Omkring 20 minuter senare kommer ni fram till Wat Bang Yai, den näst största liggande Buddha i Bangkok. Här är gatorna mycket smala och kontrasterna är enorma. För att komma genom de minsta klongs måste man ta en mindre båt som bekvämt kan ta upp till 4 personer. Det skiljer sig enormt mycket från Bangkok trots att man endast är 2 timmar bort och nu är man på väg in i det okända Bangkok. Ni får se en fantastisk grön natur, typiska hus för området och lokalbefolkningen som ler och vinkar.
Väl framme i Bang Yai byn njuter ni av en lokal thailändsk lunch på en lokal restaurang. Efter lunch besöker ni marknaden i Bang Yai. 
Med expressbåten åker ni tillbaka till Bangkok. Ni kan välja att stiga av vid Tha Chang Pier, Grand Palace, China Town eller Taksin Pier som är slutstationen för turen.
Under turen blir det promenader utomhus så det rekommenderas att bära hatt och/eller solglasögon, samt att dricka mycket vatten för att förhindra uttorkning.

DAG 3 - BANGKOK
Dag på egen hand. Shopping och thaimassage kanske?

DAG 4 - AVRESA FRÅN BANGKOK
Frukost och transfer till flygplatsen.

Under din vistelse i Bangkok kan du besöka bl. annat:

Historiska platser och monumet:
The Grand Palace, Wat Pho, Wat Ratchabophit, Wat Mahathat mm.

Shopping:
Chatuchak Market, Chatuchak Weekend Market, Khao San Road night market, Siam Paragon, Silom Street Night Market mm.

Övriga aktiviter:
Biografer, dansshower, nöjesparker, teater, thaiboxning, sportevenemanger mm.

Fakta Bangkok 3 nätter

Antal invånare
7 025 000
 
I närheten
Khao Yai, Kanchanaburi, River Kwai, Ayutthaya, Lopburi
 
Att göra
Besöka tempel, marknader, nöjesparker, spa, golf, thaiboxning, matupplevelser och shopping

Rekommenderas/Sevärdheter
Grand Palace, Wat Pho, Jim Thompsons House

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.


Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
10
22
Visa alla flygkampanjer

THAI Business

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig