Destinationer

Ö-paketet Bas

Paketresa till Thailands södra del där vi har kombinerat de öarna som är bäst att resa till under december till september månad; Koh Samui, Koh Phangan och Koh Tao. Var och en med sin unika karaktär vilket gör kombinationen till en spännande upptäcktsresa. Det går bra att förlänga ö-turen enligt önskemål. Hotellen är i basklass d.v.s. 3*

Programmet nedan kan anpassas efter önskemål! 

3 NÄTTER SENSI PARADISE BEACH RESORT, KOH TAO
Transfer med minibuss antingen från Koh Samuis charmiga flygplats eller från ert hotell om ni redan har ett boende på ön. Båtturen från båtpiren till Koh Tao tar ca 2,5 timme.
Väl framme på ön väntar en minibuss för transfer till Sensi Paradise Beach Resort, en 3* liten pärla med egen strand på sydliga änden av Hat Sai Ree.

Kontakta mig - Förfrågan


Sensi Paradise Beach Resort ligger vid en kulle charmigt inbäddad bland palmer och tropiska blommor. Resorten har bungalows olika storlekar i smakful Thai stil. Sensi Paradise har ett trevligt poolområde och egen strand med bra möjligheter för snorkelaktiviteter. Det är endast 5-10 min promenad till huvudbyn Mae Had där det finns många affärer och restauranger. Koh Tao är en berömd dyk-ö så passa på att snorkla eller dyka.

3 NÄTTER PHUWADEE RESORT & SPA, KOH PHANGAN
Privat transferbil till båtpiren för vidare resa till Koh Phangan, båtresan tar ca 1 timme och 15 minuter. Bilfärden från piren till Thong Nai Pan, är fantastiskt vackert, man åker rakt igenom öns gröna hjärta. Det tar ca 40 minuter till Phuwadee Resort & Spa som ligger på lilla Thong Nai Pan stranden. Det finns små butiker, restauranger och bankomat.

4 NÄTTER TANGO BEACH RESORT, KOH SAMUI
Privat transfer med minibuss transfer till piren för en 20 minuters båtresa till Koh Samui, som är den större och mest bebyggda ön. Tango Beach Resort ligger på norra delen av Chaweng Beach som är den mest kända strand med finaste sand och vatten. Det tar några minuter att promenera till affärer och restauranger.
På Koh Samui erbjuds många aktiviteter. Ön är mest känd för sina kokosnötsodlingar, en av Thailand största vilket innebär många palmer.

1 NATT I RESIDENCE SILOM, BANGKOK
Ett perfekt sätt att avsluta sin semester på. Här kan man njuta av Bangkoks underbara atmosfär. I-Residence Silom är ett mysigt boutique hotell som ligger ett stenkast från nattliv, shopping och skytrain.
Transfers till flygplatsen i Koh Samui och från Bangkoks flygplats till I-Residen Silom samt till flygplatsen i Bangkok när ni ska hem ingår.

Ö-paketet Bas 11 nätter

Koh Tao är bland de minsta av öarna och erbjuder en av de bästa dykplatserna. För den som inte dyker kan man ta båten till Koh Nang Yuan, tre öar som är sammanbundna av två sandstränder. Snorklingen här är fantastisk och passar perfekt för barn..
 
Koh Phangan Känd för sina fullmoon partyn på Haad Rin erbjuder mycket sol och bad.

Koh Samui Förutom sol och bad erbjuds bra shopping, thaiboxning, golf, trekking och matlagningskurser.

Bangkok Här finner ni förutom bra shopping och mat, Grand Palace och Jim Thompsons House.

Väder: Koh Samui fungerar utmärkt att resa till under stora delar av året. Det är varmt året runt och är en av Thailands solsäkraste platser. Varmast månader är april-juni. Juli-Augusti är högsäsong. Regnperioden inleds i oktober och slutar mitten av december. Ostadigt väder kan det dock vara även i januari.

 

01 nov 2017 - 09 dec 2018 fr. 5 990 kr

10 dec 2018 - 23 apr 2019 fr. 6 900 kr

23 apr - 20 okt 2019 fr. 6 100 kr


Pris per person i dubbelrum, 3 nätter på Sensi Paradise Beach Resort, 3 nätter på Phuwadee Resort & Spa, 4 nätter på Tango Beach Resor, 1 natt på I-Residence Silom Bangkok, frukost på samtliga hotell och transfer enligt program.

Förhöjda priser 22 dec 2018 - 02 jan 2019 & 09 juli - 07 sep 2019. Flyg till Thailand tillkommer.

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.


Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
10
22
Visa alla flygkampanjer

THAI Business

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig