Destinationer

USA

USA

Vi samarbetar med alla de stora bolagen när det gäller resor och flyg till USA och just därför kan vi också erbjuda bra priser på er resa till USA. Utöver flyg och hotell i USA kan vi även hjälpa dig med allt ifrån bilhyra, rundresa, musikal biljetter och city sightseeings. Nedan finner ni förslag på några bra hotell i New York, Boston, Washington och Orlando. Men USA är förstås mycket mer än dessa fyra städer… och vi kan hjälpa er med hotell, bil och arrangemang i hela USA. Det är bara att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det du söker.

Fantastisk resa och flyg till USA

Med våra billiga resor och flyg till USA får du råd att resa bättre och få en möjlighet att uppleva detta fantastiska land.

Resa på egen hand

Tänk på att köpa det mesta i Sverige. Det är viktigt att du planerar din resa åtminstone i grova drag redan i Sverige, då nästa alla delar av din resa blir billigare om du köper dem i förväg. Att hyra bil direkt i USA är oftast generellt mycket dyrare om du väljer boka på plats i USA - då i stort sett alla försäkringar, körsträcka tillkommer när du bokar på plats.

Det är även oftast billigare att förboka hotell för din resa. Genom att förboka så försäkrar du dig om att få rum när du kommer fram till din destination, som i vissa perioder kan vara väldigt svårt, framför allt i de större städerna.

Boka din resa och flyg till USA i god tid

USA upplever just nu en rusch i antal resenärer från stora delar av världen, så det är bra att boka sin resa och flyg till USA i god tid. Även amerikanerna själva reser med flyg betydligt mera och då väldigt mycket inom sitt eget land. Detta gäller även resa med flyg över Atlanten då de senaste åren har varit mycket hög beläggning för flygbolagen på dessa resor. I städer som New York är det långa tider fullbokat många månader i förväg.

Vi hjälper dig att sätta samman de delar av din resa som du vill ha. Vi kan tillhanda hålla de flesta komponenterna för en lyckad resa till USA. Hittar du inte vad du önskar dig - kontakt oss så kan vi med största sannorlikhet få fram exakt det du söker. Några av dessa är: Flyg över Atlanten, flyg inrikes, hotell, motell, hyrbil, husbil, tåg, kryssningar utflykter ranch vistelser och mycket mera.

Fakta USA

Antal invånare:
318 900 000

Yta:
9 826 675 km²

Huvudstad:
Washington D.C.

Valuta:
Amerikanska Dollar (USD)

Språk:
Engelska

Våra paket

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
10
22
Visa alla flygkampanjer

THAI Business

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig