Destinationer

Florida Legacy

Välkommen till solskensstaten, Florida. Här finns ett brett utbud av stränder, nöjesparker eller ren avslappning. I Florida finns något för alla – oavsett smak och tycke.

Resan startar i Miami Beach där tid ges att utforska Art-Deco Historic District eller för att promenera längs Ocean Drive. Besök Walt Disney World , som är en stad i staden, och upptäck Universal Orlando .

Dag 1: Miami Beach
Idag går resan till Miami och väl där fortsätter du mot ditt hotell. Spendera dagen på egen hand och utforska Miamis innerstad. Här kan du besöka södra Floridas historiska museum som berättar om regionens färgglada historia. Här kan du äta en bit vid Bayside Marketplace med utsikt över Biscayne Bay och promenera längs Little Havanas gator som är ett av stadens mest levande och exotiska kvarter.

Övernattning på Best Western Atlantic Beach

Dag 2: Miami Beach
Börja dagen i Miami genom att utforska Art-Deco Historic District där du hittar världens största utställning med Art-Deco-arkitektur. Distriktet  består av hotell och lägenheter från sent 1920-tal till tidigt 40-tal. Ta en promenad längs Ocean Drive som gränsar till Atlanten. Du kan också besöka Lummus Park som sträcker sig längs Ocean Beach. Parken erbjuder en fantastisk utsikt över Ocean Drive med sin uppställning av Art-Deco-hotell. 


Övernattning på Best Western Atlantic Beach

Dag 3: Miami Beach - Naples (208km)
Naples, som påminner om "förfinat" Palm Beach, är den sista tätorten före Everglades och Big Cypress Swamp. Naples är med sina omkring 40 golfbanor en självutnämnd "Golf Capital of the world". Naples centrum är perfekt att vandra omkring i och de många skuggiga bakgårdarna erbjuder te- och kaffemöjligheter. Om du är intresserad av konst finns många gallerier att besöka längs 3rd Street South.  Området är ett shoppingparadis med mängder av butiker, dock inga butikskedjor, och därför finner du här ett härligt stort utbud av unika, fräscha produkter och varor.

Övernattning på Best Western Naples Inn and Suites

Dag 4: Naples - Orlando (328km)
Efter att checkat in på ditt hotell njuter du av en dag i lugn och ro eller utforskar Orlando Downtown Historic District med sin mix av arkitektur som kombinerar dåtid och nutid. Stanna vid Church Street Station som är områdets shopping- och underhållningscentrum. Du kan också ta en promenad i Lake Eola Park där du hittar ett flertal platser med utsikt över stadens siluett och sjöns fontän som dessutom är upplyst på natten.

Övernattning på Best Western Plus Orlando Gateway

Dag 5: Orlando
Om konst är någonting för dig - se till att besöka Orlando Museum of Art, här finns mer än 600 verk av amerikansk konst från 19- och 2000-talen representerade. Upptäck också Orlando Science Center som lockar båda vuxna och barn. Ett besök på Disney World är ett måste när man är i Orlando, som är som en stad i staden och är hela dubbelt så stort som Manhattan. Här finns fyra omfattande temaparker som kommer att hålla dig sysselsatt resten av dagen: Magic Kingdom, Epcot, Disneys's Animal Kingdom och Disney's Hollywood Studios.

Övernattning på Best Western Plus Orlando Gateway

Dag 6: Orlando
Om Walt Disney World inte var tillräckligt kan du idag besöka Universal Orlando eller Seaworld. Som ett alternativ till dessa temaparker kan du göra en besök till Wikiwa Springs State Park som är beläget 20 minuter norr om Orlando. Här kan du vandra, cykla och rida i spåren som är totalt 22 kilometer.

Övernattning på Best Western Plus Orlando Gateway

Dag 7: Hemresa
Idag är det dags för hemresa och du beger dig mot flygplatsen efter frukost. För den som önskar finns förstås även möjligheten att återvända till Miami Beach och stanna ytterligare ett par nätter

Karta:

Karta
 

Kontakta oss för pris

Florida Legacy är en exempelresa där du får uppleva utvalda highlights av Florida under 7 dagar. En resa som startar i Miami och slutar i Orlando. Kontakta oss om ni vill åka på exakt denna resan, eller så kan vi göra en som passar era önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi er att bygga upp er resa och boka hotell, hyrbil och flyg enligt era önskemål

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.


Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
10
22
Visa alla flygkampanjer

THAI Business

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig