Qatar Airways

Qatar Airways
Kontakta mig!

Qatar Airways

Qatar Airways – ett av världens 5-stjärniga flygbolag. Ett av de snabbast växande flygbolag, flyger till över 150 destinationer världen över. Qatar Airways har en vision, det är att erbjuda deras kunder den bästa flygupplevelsen i världen. För att leva upp till detta och konstant leverera 5-stjärnig service, satsar Qatar Airways mycket på sin flygplansflotta. Qatar Airways har idag en av världens yngsta och modernaste flygplansflotta.

Rutterna mellan Skandinavien och Doha trafikeras av Qatar Airways unika B787 Dreamliner, med 22 platser i Business Class och 232 platser i Economy Class. Inom¬husmiljön i dessa nya plan är bättre än standard med optimal luftfuktighet, lägre kabintryck, tystare miljö samt renare luft med hög syrenivå. I Business Class får alla passagerare en plats vid gången. Sätena går även att fälla ut till en säng på 202 cm. Ben¬utrymme finns det gott om och sätena är breda, även i Economy Class.
 
Efter bekväma och smidiga byten på den nya, moderna flygplatsen i Doha (Hamad International Airport), flyger Qatar Airways vidare sina kunder med de senaste flygplansmodellerna från de ledande flygplanstillverkarna, Boeing & Airbus.
Med Qatar Airways flyger kunderna i världsklass. Menyn och vinlistan i Business Class är noga utvald av några av världens främsta kockar och vinexperter. Qatar Airways Economy Class är också ovanligt generös. All mat och dryck ingår, och även här kan kunderna välja bland ett stort utbud av viner samt beställa äkta champagne.

DREAM LINER - Interiör i Business kabinen

Dreamliner (2)

 

Dreamliner (3)

 

 

 

 

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.

Stefan

Din expert på resor
031-743 43 80
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
17
10
20
Visa alla flygkampanjer
Nyhetsbrev

Leena

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig