Inspiration

Regnskog och Strand

Dag 1: Välkommen till Costa Rica
Upphämtning på flygplatsen i San Jose  och transfer till hotellet Orquideas inn, 15 min från flygplatsen där ni övernattar.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 2: San Jose till Tortuguero
Denna dag så får ni en spännande tur till magiska Tortuguero på den Karibiska sidan. Namnet kommer från att detta är ett tillhåll för mängder med sköldpaddor. Tortuguero ligger inbäddat i ett mycket grönt kanallandskap.

Måltider inkluderade: Frukost, Lunch, Middag

Dag 3: Tortuguero
Idag har ni möjlighet att åka delta i de inkluderade utflykterna såsom åka på en berikande kanalbåtstur, besöka Tortuguero stad och ta en hike i den djupa regnskogen för att se olika djurarter och växter. Vill ni kan ni koppla av vid poolen med svalkande drink och bara njuta av ledigheten.

Måltider inkluderade: Frukost, Lunch, Middag

Dag 4 : Tortuguero till Arenal
Efter frukost åker vi igenom ett underbart landskap på vår färd mot den mäktiga vulkanen Arenal som är den mest aktiva vulkanen i hela landet. Väl framme vid hotellet Montereal så har ni eftermiddagen fri att ströva omkring i den underbara tropiska trädgården eller ta en tur in i den lilla byn La Fortuna.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 5: Vulkanen Arenal
Denna dag är full av möjligheter, ifrån hotellet kan ni välja bland massor av hel och halvdagsutflykter som canopy (linbana),  besöka det magnifika vattenfallet i La Fortuna, ta en guidad tur runt vulkanen eller bada i någon av de mineraliska källorna som är uppvärmda av vulkanen.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 6: Arenal-Monteverde molnregnskog
Efter frukost så tar vi och beger oss med buss till Monteverdes regnskog och hotellet Heliconia. Väl framme så kommer ni att få njuta av en otrolig natur, Monteverde har 2500 olika sorters växter varav 490 är orkideer. Här är det inte ovanligt att ni får se en kolibri när ni är ute i trädgården eller på någon utflykt.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 7: Monteverde
Idag har ni chansen att bland annat pröva på landets längsta canopy, eller linbana som vi säger i Sverige. Den här linbanan är byggd i trädtopparna över dalgångarna mitt i Monteverdes regnskog, den längsta linan är ca 700m lång. Man kan även beskåda naturen genom att ta en guidad tur på hängbroar genom regnskogen, varför inte rida en tur och sen besöka fjärlisträdgården? 

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 8: Monteverde - Tamarindo Diria
Nu börjar den sista delsträckan på ert äventyr, från regnskogen till Guanacastes kritvita stränder. Ni kommer att anlända till strandorten Tamarindo och hotellet Tamarindo som ligger mitt på den långa stillahavsstranden.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 8 -13: Tamarindo
Nu har ni en hel vecka att spendera i hotellpoolerna eller på någon av de vita stillahavsstränderna som ligger i eller runt omkring Tamarindo. I byn finns ett stort utbud av olika restauranger, butiker och barer. Det finns ett antal restauranger som har underbar mat och ligger direkt på stranden. Om ni har mer äventyrslust i er så kan ni göra ett 40 tal olika utflykter från hotellet. Vill ni även prova på att vågsurfa så är Tamarindo ett perfekt ställe. Ni kommer även att få avnjuta Sunset Cruise, en halvdag på havet där ni seglar hem i solnedgången som är inkluderad i programmet. Eller varför inte boka Palo Verde, en flodtur där ni får chans att se allt ifrån krokodiler, apor och mängder av fåglar helt i det fria?

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 13: Tamarindo - San Jose
Ni åker tillbaka till San Jose och Orquideas in för en övernattning innan morgondagens flygresa.

Måltider inkluderade: Frukost

Dag 14: Hemresa
Transfer till Juan Santa Marias flygplats i San Jose för hemresa.

Hej då Costa Rica!

Fakta Costa Rica

Antal invånare.
4 100 000

Yta:
51 100 km²

Huvudstad:
San Jose´

Valuta:
Costaricansk Colón (CRC)

Språk:
Spanska

Flyg:
Flygtillkommer på denna resa

 

Pris från 14 585 kr per person

Trebäddsrum från: Sek 14 585 kr p/person. 3 personer som delar rum
Tvåbäddsrum från: Sek 16 075 kr p/person. 

Priserna gäller för 14 dagar enligt program. Flyg till Costa Rica tillkommer.

Kontakta oss för exakta priser för din resperiod
.

 

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.


Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
09
16
Visa alla flygkampanjer

Jul & Nyårsresor

THAI Business

THAI - Summer Promo

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig