Inspiration

Stora Andamans ö-värld

Andamanhavet erbjuder en fantastisk skärgård! Vi har valt en ö-tur som tar er till fyra av våra favoritöar. Vattnet omkring öarna är fantastiskt att bada, snorkla och dyka i. Ö-turen är lämpligast att göra mellan november - april.

Programmet nedan kan anpassas efter önskemål!

3 NÄTTER KOH HAI FANTASY RESORT & SPA, KOH NGAI HAI 
Från Bangkoks flygplats flyger ni till Krabi, resan tar ca 1 timme och 20 minuter. Väl framme i Krabi väntar en minibuss som tar er till Koh Ngai Hai. Först åker ni ca 2½ timme med minibuss till Pak Meng som är piren där båtarna avgår ifrån till Koh Ngai Hai, båtturen dit tar ca 30 minuter.
Ni bor på Koh Ngai Hai Fantasy Resort & Spa. Koh Ngai Hai är det enda hotell i Trangs skärgård som erbjuder snorkling på plats. På Koh Hai tar man det lugnt, solar, badar och äter gott. Ett perfekt sätt att börja sin semester på.

Kontakta mig - Förfrågan

3 NÄTTER KOH MUUK SIVALAI BEACH RESORT, KOH MOOK
Ni åker ca kl. 11.30 till Koh Mook med Satun Parkbara Speed Ferry, resan tar ca 30 min. Här bor ni på Sivalai Beach Resort som ligger fantastiskt vackert på en liten udde.
En dagstur till Emerald Cave som ligger på andra sidan ön är ett måste när man är på Koh Mookh. Man snorklar in i en grotta och efter någon minut kommer man fram till en sandstrand som ligger mitt i bergen, det är obeskrivligt vackert här!

3 NÄTTER SEVENSEAS RESORT, KOH KRADAN
Koh Kradanm, ännu en vacker paradisö som ni kommer till med Satun Parkbara Ferry från Koh Mook. Båten avgår runt 12.00 och tar ca 30 minuter.
Det var inte många år sedan som det inte fanns mer än en bungalowby på ön. Ön användes mest för dagsutflykter från närliggande öar. Här finns inga vägar, McDonald's, affärer eller annat modernt utan man är verkligen ett med naturen. Ägarna till Sevenseas Resort värnar väldigt mycket om naturen och ön.

3 NÄTTER SITA BEACH RESORT, KOH LIPE
Från Koh Kradan går nu färden vidare till Koh Lipe. Speedbåten avgår runt kl.12.00 och båtresan till Koh Lipe tar ca 1 timme och 45 minuter. Även fast Koh Lipe ligger längst ner i Thailand, som sista ö innan Malaysia så har det blivit svenskarnas nya favoritö.
Det har hänt mycket på ön de sista åren, speciellt på Pattaya Beach där Sita Beach Resort ligger. Det finns fler boenden, restauranger, barer och små affärer än de tidigare öarna ni besökt.

TRANSFERRESAN TILLBAKA TLL FASTLANDET
Båttransfer med Satun Pakbara speed ferry från Koh Lipe till Pakbara Pier tar ca 1 timme och 45 minuter. Avresor med färjan kan ske morgon kl. 09.00 eller kl. 13.00. Viktigt gällande båttransfer är att vara på plats senast 30 minuter innan avgång. Från Pakbara Pier är det sedan mellan 2 och 3 timmars transferresa i minibuss till flygplatsen i Hat Yai för vidare flyg till Bangkok.  

Fakta Stora Andamans ö-värld 12 nätter

Koh Ngai Hai är en vacker liten ö där det bara finns vajande palmer, skimrande vackert hav och långa vita sandstränder. Ön ligger i Tarutao Marina nationalpark. Stränder: Pattaya, Sunrise, Sunset, Karma, Sanom och Bila.

Koh Mook som är mest känd för ”Emerald Cave” som är en fantastisk upplevelse där man simmar in i en 80 meters grotta och kommer ut på en vacker sandstrand!
Grottan var tidigare gömställe för pirater.

Koh Kradan är en riktig paradisö med fantastisk vit sand! Här tar man det bara lugnt och njuter.

Koh Lipe är den större av dessa öar och har blivit populärt bland svenskarna. Det finns mer utbud av restauranger och boenden, men har fortfarande känslan av en genuin ö. Vi rekommenderar dagsutflykter till öarna utanför som man bara trodde fanns som bilder i kataloger!

Kontakta oss för priser och aktuella erbjudanden

.

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.


Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
09
16
Visa alla flygkampanjer

Jul & Nyårsresor

THAI Business

THAI - Summer Promo

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig