Inspiration

Lilla Andamans ö-värld II

Andamanhavet erbjuder en fantastisk skärgård! Vi har valt en ö-tur som tar er till tre av våra favoritöar. Vattnet omkring öarna är fantastiskt att bada, snorkla och dyka i. Ö-turen är lämpligast att göra mellan november - april.

Programmet nedan kan anpassas efter önskemål! 

3 NÄTTER KOH HAI FANTASY RESORT & SPA, KOH NGAI HAI (Superior room)

Från Bangkoks flygplats flyger ni till Krabi, resan tar ca 1 timme och 20 minuter. Väl framme i Krabi väntar en minibuss som tar er till Koh Ngai Hai. Först åker ni ca 2½ timme med minibuss till Pak Meng som är piren där båtarna avgår ifrån till Koh Ngai Hai, båtturen dit tar ca 30 minuter.
Ni bor på Koh Ngai Hai Fantasy Resort & Spa. Koh Ngai Hai är det enda hotell i Trangs skärgård som erbjuder snorkling på plats. På Koh Hai tar man det lugnt, solar, badar och äter gott. Ett perfekt sätt att börja sin semester på.

Kontakta mig - Förfrågan

3 NÄTTER PANSAND RESORT, KOH BULON LAE (Laolieng beach front)
Till Koh Bulon Lae kommer man med färja, den går vid 12-tiden och tar ca 1 timme. Koh Bulon ligger i Petra Nationalpark som är berömt för sina fantastiska öar i Satuns skärgård. Ön är omgärdat av korallrev så det är perfekt att snorkla i.
På ön finns en liten skola, affärer och gummiplantager. 15 minuters promenad från Pansand Resort ligger Panka Bay, här bor Chao Lae-folket. Det finns ingen pool på hotellet, ni har hela havet som pool!

3 NÄTTER BUNDHAYA RESORT, KOH LIPE (superior bungalow)
Från Koh Bulon Lae går nu färden vidare till Koh Lipe. Färjan avgår runt kl.12.00 och båtresan till Koh Lipe tar ca 1 timme och 45 minuter. Även fast Koh Lipe ligger längst ner i Thailand, som sista ö innan Malaysia, så har det blivit svenskarnas nya favoritö.
Det har hänt mycket på ön de senaste åren, speciellt på Pattaya Beach där Bundhaya Resort ligger. Det finns fler boenden, restauranger, barer och små affärer än de tidigare öarna ni besökt. Bundhaya Resort är ett trevligt och charmigt hotell direkt på stranden, däremot finns det ingen pool.
 
TRANSFERRESAN TILLBAKA TLL FASTLANDET
Båttransfer med Satun Pakbara speed färjan från Koh Lipe till Pakbara Pier tar ca 1 timme och 45 minuter. Avresor med färjan kan ske morgon kl. 09.00 eller kl. 13.00. Viktigt gällande båttransfer är att vara på plats senast 30 minuter innan avgång. Från Pakbara Pier är det sedan mellan 2 och 3 timmars transferresa i minibuss till flygplatsen i Hat Yai för vidare flyg till Bangkok.

Fakta Lilla Andamans ö-värld 9 nätter

Koh Mook som är mest känd för ”Emerald Cave” är en fantastisk upplevelse där man simmar in i en 80 meters grotta och kommer ut på en vacker sandstrand! Grottan var tidigare gömställe för pirater.

Koh Bulon är en liten paradis-ö, en av de få nästan okända öarna i Andamahavet.  Hit reser man för att ta det lugnt, äta god mat och snorkla. Några små affärer och restauranger, en skola, en liten by där de flesta chao leys bor och härliga bungalows direkt på stranden!  Koh Bulon ligger i Petra nationalpark.

Koh Lipe är den större av dessa öar och har blivit populärt bland svenskarna. Det finns mer utbud av restauranger och boenden, men har fortfarande känslan av en genuin ö. Vi rekommenderar dagsutflykter till öarna utanför som man bara trodde fanns som bilder i kataloger!
  

01 Nov - 17 Dec 2018 fr. 5 500 kr

18 dec 2018- 09 Jan 2019 fr. 6 100 kr

09 Jan - 13 mar 2019 fr. 5 500 kr


Priserna avser per person del i dubbelrum, 3 nätter på Koh Ngai Hai , 3 nätter på Koh Bulon, 3 nätter på Koh Lipe, frukost på samtliga hotell och transfer enligt program.

Flyg till Thailand tillkommer. 

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.


Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
09
16
Visa alla flygkampanjer

Jul & Nyårsresor

THAI Business

THAI - Summer Promo

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig