Inspiration

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro är förmodligen en av världens vackraste städer. Skönheten kommer från de naturliga tropiska omgivningarna där berg, regnskog, strand, laguner och det sydliga Atlanthavet möts. Är du ute efter lata dagar på stranden så finns Copacabana och Ipanema - bland de mest kända stränderna i världen.

Nattlivet i Rio de Janeiro står aldrig still, det finns många restauranger längs Copacabana och Ipanema, upplysta strandpromenader och massa nattklubbar.
Brasilien är känt för sina karnevaler och den mest kända äger rum i Rio de Janeiro. Här får man uppleva karnevalen med parader på gatorna, klubbfester och sambatävlingar i karnevaldromen. Vi hjälper dig att skräddarsy din resa till Rio de Janeiro så du får en upplevelse som passar just dig.

Boka din resa till Rio de Janeiro med oss. Vi hittar de billiga flygbiljetterna. Vi skräddarsyr din resa, ordnar med hotell, transfer och i övrigt vad du önskar i tillägg och arrangemang.

Vi ger dig råd att resa bättre.

 

Fakta Rio de Janeiro

Antal invånare
11 835 701

I närheten
Ilha Grande och Búzios

Att göra
Sol och bad, shopping, musik, fotboll

Rekommenderas/Sevärdheter
Stränderna i Copacabana och Ipanema, dagsutflykt till Corcovado och Sockertoppen, Santa Teresas bohemiska kvarter, Tijuca nationalpark och Maracanã fotbollsstadion

Kontakta oss för priser och aktuella erbjudanden

.

Boka direkt!08-654 19 00031-743 43 80
Obs! Priser kan ändras beroende på valutakurser och platstillgång.


Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
09
17
Visa alla flygkampanjer

Jul & Nyårsresor

THAI Business

THAI - Summer Promo

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig