Odenresor är en fullservicebyrå som inte är bunden till någon speciell arrangör eller flygbolag och som alltid ger opartiska råd. Vi är 10 beresta resespecialister med mångårig branscherfarenhet.

Odenresor grundades 1957 och är därmed en av Sveriges äldsta resebyråer. Finansiellt står vi starka och kan stoltsera med högsta rating hos kreditratinginstitut som t.ex. UC AB och Soliditet. Odenresor ställer förstås lagstadgade garantier i enlighet med Resegarantilagen. Läs mer om ställda garantier här: http://www.kammarkollegiet.se

Från och med 1 januari 2015 ingår Odenresor i Resecentrumgruppen-koncernen  och per 1 oktober 2019 så ingår vi som bifirma i Resecentrum i Stockholm AB som ett led i att utveckla en resekoncern med samlade styrkor och kompetens inom online, resebyrå och arrangörsverksamhet.

Vår legala struktur och fakturaadress är därmed numera:
Faktura adress:
Resecentrum i Stockholm AB
ref: Odenresor
Box 19025
104 32 Stockholm

Org NR: 556460-0491
Styrelsens Säte: Stockholm

Besök oss gärna på Fleminggatan 51 i Stockholm nära tunnelbana och bussar eller i Göteborg på Viktoriagatan 3. Du kan även ringa eller e-maila oss.

Stockholm:
Besöks och telefon tider är vardagar 08.00 - 17.00
Dag före röd dag: 08.00 - 15.00

Göteborg:
Besöks och telefon tider är vardagar 08.00 - 17.00
Dag före röd dag: 08.00 - 15.00

Genom bokningssystemet Sabre når vi över 500 flygbolag över hela jorden och dessutom har vi tusentals hotellalternativ samt tillgång till de allra flesta hyrbilsföretag över hela världen. Vi kompetensutvecklar fortlöpande vår personal som själva oftast besökt de länder du vill åka till. Vi vill påstå att vi kan ge fler alternativ än de allra flesta av våra konkurrenter.

Vi ger er kostnadseffektiva reselösningar. Genom vårt stora urval av transportföretag och fördelaktiga avtal kan vi ge er bästa möjliga resealternativ. Vi har också stor erfarenhet av t ex specialservice vid olika typer av kongresser/ mässor mm.

Odenresor stödjer World Animal Protections arbete för djurvänlig turism. Vi tar ställning mot underhållning med vilda djur som innebär ett stort lidande för djuren.
Vi rekommenderar därför våra resenärer att välja aktiviteter där djuren får vara i sina naturliga miljöer. Läs mer om World Animal Protection och hur du kan bli en djurvänlig resenär här


Viktigt att veta om resegarantier
läs mer: Resegarantier

Om Hemsidan:
Läs mer: Om hemsidan

Om Dataskyddsförordningen (GDPR)
Läs mer: Om GDPR

 

 

FacebookTwitter
Share |

Odenresor resebyrå i Stockholm och Göteborg erbjuder paketresor och flyg till världen över. Hos oss finner Ni billiga resor och flygbiljetter populära destinationer som Asien, Thailand, USA, Sydafrika, Maldiverna och Costa Rica. Vi hjälper er att skräddarsy er rundresa, upplevelseresa, weekendsresa, fly & drive eller varför inte en resa jorden runt.
Stockholm > Tel: 08-654 19 00 Fax: 08-654 36 98   |   Göteborg > Tel: 031-743 43 80 Fax: 031-743 43 81   |   E-post: info@odenresor.se
Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Aktuella kampanjer!
19
10
22
Visa alla flygkampanjer

THAI Business

Nyhetsbrev

Odenresor

Din expert på resor
08-654 19 00
Ring mig direkt så tipsar jag om bästa resmålen för just dig.
Kontakta mig